Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Gradsko vijeće uskoro imenuje novu ravnateljicu “Radosti”

Autor: Anamarija Bilan

02.03.2013. 23:00
Gradsko vijeće uskoro imenuje novu ravnateljicu “Radosti”

Foto: Zvonko KUCELIN



Nakon provedene rasprave, natpolovičnom većinom glasova svih članova Upravnog vijeća, odnosno s tri za i dva protiv, odlučeno je o prijedlogu za imenovanje Marijane Miočić ravnateljicom Dječjeg vrtića “Radost”


Na sljedećem Gradskom vijeću trebala bi biti imenovana nova ravnateljica dječjih vrtića Radost Marijana Miočić. Ona je na ovu dužnost izabrana tijekom veljače, kad ju je Upravno vijeće vrtića odabralo među šest kandidata.
Naime, dosadašnjoj ravnateljici Biserki Belić, koja je na toj funkciji odradila dva mandata, tj. osam godina, 15. ožujka ističe mandat te je Upravno vijeće vrtića objavilo natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja DV “Radost”.
Podsjetimo, temeljem objavljenoga javnog natječaja za izbor i imenovanje ravnatelja pristiglo je šest prijava sljedećih kandidata: Doris Gašparović, Majda Predovan, Biserka Belić, Martina Matijašević (Kraljev), Marijana Miočić i Gordana Pešut.
U provedenom postupku utvrđeno je da su sve prijave pristigle u roku. Nakon provedene rasprave, natpolovičnom većinom glasova svih članova Upravnog vijeća, odnosno s tri za i dva protiv, odlučeno je o prijedlogu za imenovanje Marijane Miočić ravnateljicom Dječjeg vrtića “Radost”.
Marijana Miočić, profesor pedagogije iz Zadra od 2001. godine radi na radnom mjestu stručnog suradnika pedagoga u Dječjem vrtiću Radost Zadar.