Paola Sturnela osvojila prvo mjesto iz talijanskog i iz španjolskog!

Slika korisnika admin
Fabio ŠIMIĆEV

U zadarskoj Gimnaziji Vladimira Nazora jučer su održana županijska natjecanja iz talijanskog, francuskog i španjolskog jezika održanih za 2015. godinu.

Iz talijanskog jezika s liste A - nastavljači učenja jezika, prvo mjesto osvojila je Paola Sturnela, Gimnazija Vladimira Nazora, mentorica Sandra Šango, drugo mjesto Iva Badurina Dudić, SŠ Bartula Kašića Pag, mentorica Teuta Dragoslavić, a treće Mihaela Barešić iz Gimnazije Vladimira Nazora, mentorica Sandra Šango.

Među početnicima s liste B prvo mjesto osvojila je Leonarda Novoselić, Gimnazija Jurja Barakovića, mentorica Ingrid Grbavac, a drugo Nika Begonja, Gimnazija Jurja Barakovića, mentorica Ingrid Grbavac.

Među učenicima s liste C - onima koji su boravili u Italiji, prvo mjesto osvojila je Michelle Acierno, Gimnazija Jurja Barakovića, mentorica Ingrid Grbavac.

Među strukovnim školama na natjecanju su prva tri mjesta pripala učenicima Hotelijersko-turističke i ugostiteljska škola, kojima je mentorica Ecija Borčić Peruza. To su Gabrijela Školjarev, Dorotea Čakarun i Lucija Dundović.

Među početnicima u učenju francuskog jezika u kategoriji gimnazija prvo je mjesto osvijila Matea Čirjak, Gimnazija Vladimira Nazora, mentorica Svjetlana Pera.

U kategoriji strukovnih škola najbolja je Marija Kristić,  Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola, mentor ica Marina Mijolović

Španjolski jezik na prvo je mjesto iznjedrio Paolu Sturnelu, Gimnazija Vladimira Nazora, mentorica Sunčica Mustać, a iz iste škole je i osvajač drugog mjesta, Dominik Gržan, čija je mentorica također Sunčica Mustać.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno