Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

U protekla 24 sata evindetirano nekoliko krađa

03.03.2021. 09:12


U posljednja 24 sata policijski službenici imali posla i s krađama pa su tako evidentirane dvije krađe i jedna teška krađa. Krađe su se dogodile u Obrovcu, Galovcu te na Viru. Protiv svih osumnjičenih podignute su kaznene prijave.
Službenici Policijske postaje Obrovac proveli su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana u dobi od 40 i 44 godina, koje se sumnjiči za tešku krađu. Naime, njih dvoje se sumnjiči da su krajem veljače u Kruševu provalili u kuću 64-godišnjeg vlasnika, odakle su otuđili ručnu pumpu za prskanje. Protiv osumnjičenog 40-godišnjaka i 44-godišnjakinje se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
Policija je i na Viru imala posla
S ponedjeljka na utorak na Viru, nepoznati počinitelj je provalio teretna vozila u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je iz rezervoara otuđio gorivo. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
Krađa 
Tijekom vikenda u Galovcu, nepoznati počinitelj je iz kuće 76-godišnjeg vlasnika otuđio novčanik. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava krađe. U vremenu od 28. veljače do 02 ožujka u Korlatu, nepoznati počinitelj je s kuće 78-godišnjeg vlasnika otuđio kamene blokove. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.