Zlatna penkala dodijelit će se u Donatu

Slika korisnika admin
Marin GOSPIĆ
Domaćin Zlatne penkale bit će hotel Bastion, a nagrade će se dijeliti u Donatu

Manifestacija koju devetu godinu organizira Hrvatska turistička zajednica naziva "Zlatna penkala", kojom se prigodom nagrađuju istaknuti svjetski turistički novinari koji svojim radom doprinose afirmaciji i razvoju hrvatskog turizma, ove će se godina održati u Zadru, potvrdio nam je Zvonko Šupe, direktor TZ Zadra - domaćina priredbe, te Ivo Dunatov, direktor TZ Zadarske županije koja osigurava potporu u sudomaćinstvo.

Manifestacija će se održavati u gradu Zadru od 19. do 21. travnja. Istaknuti novinari bit će smješteni u Hotelu Bastion, kako nam je kazao Šupe, a ostali sudionici u drugim gradskim objektima. Očekuje se 40-ak vanjskih sudionika.

- Naravno da ćemo u kratkom programu nastojati pokazati im Zadar, ali i našu turističku regiju. Planiramo izlet - obilazak zadarskog arhipelaga kao i odlazak u zaleđe s degustacijom i večerom u objektu vinara Šime Škaulja u Nadinu. Predstavit ćemo i ovdašnju gastroponudu, osim u Bastionu i posjetima restoranima Kornat i Foša. U pripremi je i niz drugih sadržaja, potvrdio nam je Šupe.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno