Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Ogorčeni splitski bolničar: Čovjek se guši i moli da ga intubiram, želite da ste sljedeći?

03.04.2020. 07:16


Ovaj video nisan mislia postat – znam da zbog njega mogu popušit otkaz, ali želim napravit sve šta mogu da se ovi piciginaši i ostali bezmozgovni kotomoreplatit kreteni napokon dozovu pameti, objasnio je djelatnik bolnice svoj potez
Djelatnik splitskog KBC-a iz bolnice na Križinama, u kojoj se liječe oboljeli od koronavirusa, snimio je video, ogorčen jer se dio Splićana ne ponaša u skladu s mjerama koje su uvedene da se spriječi širenje epidemije, javlja Dalmacija Danas.
– Kao što vidite, ovdje se ništa ne radi. Korona ne postoji, teorije zavjere – ništa drugo. Možda sad djeluje malo ozbiljnije, pa vi se čuvajte, govori u kameru.
Nastavlja:
– Ovaj video nisan mislia postat – znam da zbog njega mogu popušit otkaz, ali želim napravit sve šta mogu da se ovi piciginaši i ostali bezmozgovni kotomoreplatit kreteni napokon dozovu pameti!
Da, ovo je moj posal, sam sam ga bira i ne žalin se, ali dajte ljudi odradite i vi svoj dio posla koji se od vas traži. Šta još triba, ne razumin vas?!
Da van sniman čovika koji se guši i moli da ga intubiran ili čekate da baš slijedeći bude netko od vas?! Alo?! ‘Oćemo li šta poduzet, govori djelatnik, prenosi Dalmacija Danas.
Video ne prenosimo radi zaštite identiteta osoba koje se u njemu pojavljuju.