Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Natali Dizdar i Dražen Čuček osvojili “Zvijezde pjevaju”

Autor:

02.05.2009. 22:00
Natali Dizdar i Dražen Čuček osvojili “Zvijezde pjevaju”


Zahvaljujući glasovima publike Dražen Čuček i Natali Dizdar u neizvjesnom dvoboju uspjeli su nadmašiti prošlogodišnju pobjednicu Ivanu Kindl i Duška Modrinića


Pobjednici treće sezone HRT-ovog glazbenog showa “Zvijezde pjevaju” su zagrebački glumac Dražen Čuček i sukošanska pjevačica Natali Dizdar, koji su u neizvjesnom dvoboju zahvaljujući glasovima publike uspjeli nadmašiti prošlogodišnju pobjednicu Ivanu Kindl i njezinog ovogodišnjeg partnera, Zadranina Duška Modrinića. U sezoni koju je, bez sumnje, obilježila šarmantna HRT-ova urednica Katja Kušec, bolje rečeno, njezine vokalne sposobnosti koje su zgražale žiri, ali oduševljavale publiku, titula najboljih pripala paru koji je svoje fantastične vokalne sposobnosti u subotu potvrdio izvedbama pjesama “Jednom kad noć”, “A šta da radim” i “Loše vino”.
Finalisti, koji su se preksinoć posljednji put borili za naklonost žirija i gledatelja, u subotnjoj su se emisiji predstavili trima pjesmama koje su već izveli u prethodnih subota. Kao što se moglo i očekivati, odličnim su izvedbama oduševili članove strogog žirija tako da su desetke “prštale” na sve strane.
U “revijalnom” dijelu finalne večeri treće sezone popularnog showa, koji je ponovno uspio subotom navečer prikovati gledatelje pred malim ekranima, predstavili su se svi sudionici ovogodišnjeg natjecanja. Osam odlično raspoloženih parova zajedno je otpjevalo pjesmu “Ljubavna” grupe “Parni valjak”. Vrhunsku izvedbu zasjenila je tek kasnija izjava voditelja Duška Ćurlića da glumica Dolores Lambaša snima album što je, čini se, još neko vrijeme trebalo biti tajnom.
Pored iznenađenja – zajedničkog nastupa svih ovogodišnjih natjecatelja – preksinoćnja je epizoda “Plesa sa zvijezdama” donijela još jedan oku i uhu ugodan nastup – duet pobjednika prvih dviju sezona showa “Zvjezde pjevaju” novinarke Lamije Alečković i glumca Nikše Kušelja. Vrhunsku vokalnu izvedbu uoči proglašenja pobjednika priuštio nam je i “kvartet iz finala” – Natali, Ivana, Dražen i Duško koji su otpjevali prigodni – “Show must go on”.