Bilaver: Veliki pad u našoj igri

Slika korisnika admin
nkzadar_nklokomotiva_ivan santini_tomislav puljic
Filip BRALA
Tomislav Puljić zaustavlja Ivana Santinija

Budući da su nogometaši Zadra protiv Lokomotive željeli tri boda kojima bi si olakšali život u posljednja dva kola, a uspjeli su izboriti samo neodlučeno, ne čudi što nakon utakmice nisu bili odveć razgovorljivi. S druge strane, nogometaši Lokomotive su zadovoljni napuštali Stanove. Prvi je pred novinare stao Jure Jerbić.

- Željeli smo tri boda kojima bismo osigurali ostanak u ligi. Na kraju bod nije loš, iako je igra bila jako loša. Lokomotiva je došla neopterećena i pružili su kvalitetnu i agresivnu utakmicu. Srećom, Međimurje je kod kuće izgubilo od Cibalije što je bitno za nas. U sljedećem kolu u Varaždinu protiv Varteksa trebamo pokušati ostati neporaženi, a onda u posljednjem kolu pobjedom protiv Zagreba osigurati ostanak.

Josip Bilaver je konstatirao da je momčad uvelike pala u igri, ali treba biti zadovoljan bodom.

- Ako uzmemo u obzir igru koju smo prikazali, možemo biti zadovoljni bodom. Nastupio je veliki pad u našoj igri, ali umjesto da ispravljamo pogreške iz utakmice u utakmicu, mi ih ponavljamo. Nemamo igru, ne stvaramo prigode i stoga moramo biti zadovoljni osvojenim bodom. Zaista ne znam kako objasniti pad u našoj igri i samo jedan osvojeni bod u posljednjih pet kola. Cijela momčad je u isto vrijeme pala. Nisu u formi pala dvojica ili trojica, već cijela momčad. To se, naravno, mora osjetiti na rezultatu.

Tomislav Puljić, Zadranin u dresu Lokomotive, ponudio nam je svoje viđenje utakmice:

- Neodlučeni ishod je za nas u ovakvoj situaciji ravan pobjedi. Bili smo oslabljeni neigranjem izuzetno važnih igrača Nina Bule i Mateja Bagarića koji su ozlijeđeni. Znali smo da će na Stanovima biti po običaju pakleno. Uspjeli smo izboriti neodlučeno s pet juniora i dva ozlijeđena igrača i time smo zadovoljni.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno