Upečatljiva zabava za proslavu mature

Slika korisnika admin
Filip BRALA

Maturanti Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar pred samu završnicu svoga školovanja u ponedjeljak su se simbolično pozdravili jedni s drugima te proslavili svoje školovanje maturalnom zabavom u zadarskom restoranu Gastro. Uz ritmove benda Calipso sedam razreda škole, ukupno 192 učenika i njihovi profesori, ravnatelj i stručno osoblje škole do kasnih noćnih sati družili su se, prisjećali, pjevali i plakali.

Tradicionalno izabrani su i miss i mister maturanata, a ove godine titulu su ponijeli Lucija Zdrilić i Luka Mirkov. Kako odijela skrojena po posljednjoj modi i gala haljine pripremane mjesecima ne bi prošle neopaženo birao se i stilski najupečatljiviji par. Tako je među maturanticama pobjedu odnijela Antonija Bugarija, dok je najelegantniji maturant bio Mateo Paškalin. Ove godine među maturantima Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole prvo mjesto kao najbolji plesni par podijelili su parovi Dino Parać i Matea Lisica te Luka Mujagić i Gabrijela Brkić.

Zabavu će maturanti nastaviti na maturijadi, nakon što završe školske obaveze, a zatim ih čeka državna matura i dugo ljeto bez obveza.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno