Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Rajko Radović ostaje predsjednik virskog HDZ-a

02.05.2016. 22:00
Rajko Radović ostaje  predsjednik virskog HDZ-a


Održana je izborna skupština virske općinske organizacije HDZ- a. Od 122 člana odazvalo se njih 53. Skupštinom je  predsjedalo radno izborno povjerenstvo na čelu sa  trenutačnim predsjednikom virskog OV-a  Miroslavom Glavanom. U utrku za novog predsjednika kandidaturu je  jedino istaknuo dosadašnji predsjednik Rajko Radović.
Radoviću su okupljeni uz podignutih 49 ruku potvrdili četverogodišnji  mandat, a isto je bilo i sa ostalim kandidatima i listama. U Općinski odbor su izabrani Branko Dabičić, Miroslav Glavan, Igor Kapović, Antonia  Radović, Fred Radović, Marino Radović, Blaž Vučetić, Dragan Vučetić i  Ante Žepina. Članovi Nadzornog odbora su Ivana Bašić, Marina Bašić i  Antonio Bašić. Virski HDZ u županijskoj skupštini predstavljat će Ive  Glavan, Antonia Radović i Marino Radović. Za izaslanika na XVII. Opći  sabor HDZ-a izabran je IveGlavan.
– Zahvaljujem  svima, posebno onima koji su sudjelovali na izbornoj  skupštini i dali povjerenje meni i članovima općinskog odbora. Zahvaljujem se i onima koji nisu mogli sudjelovati na izbornoj skupštini te  od njih očekujem podršku u daljnjem radu. Ispred svega stavljamo Vir,  Virane, a otok želimo učiniti ugodnim za življenjem svim stanovnicima  sa jednakim pravima, istaknuo je Radović.