Zapaljeno službeno vozilo načelnika Polače Viktora Prtenjače

Slika korisnika admin
Adam VIDAS
Viktor Prtenjača

Novi palež automobila dogodio se u utorak u Općini Polača, u jedan sat iza ponoći. Zapaljeno je vozilo marke škoda, zadarskih registarskih oznaka, službeno vozilo Općine Polača kojeg inače koristi načelnik Viktor Prtenjača, a koje je u trenutku događaja bilo parkirano u dvorištu načelnikove obiteljske kuće.

- Probudio me susjed, rekao je kako auto gori i ja sam odmah izašao i pokušavao ugasiti vatru, spasiti što se spasiti može. Susjed je rekao kako je vido nekog da pali vatru, ali je pobjegao odmah, a bio je mrak pa nije prepoznao tko je. Osim službene škode koja je vlasništvo Općine i na kojem je totalna šteta jer je automobil potpuno izgorio, vatra je zahvatila i moje osobno dostavno vozilo marke opel vivaro, ali nije velika šteta, ispričao je Prtenjača potresen spomenutim događajem.

Na pitanje sumnja li tko bi mogao počiniti ovo djelo ističe kako je ovaj događaj svojevrsno slanje poruke njemu jer se ponovno kandidira za mjesto načelnika Polače.

- Šesnaest godina me ne mogu legalno, na izborima, maknuti s čela Općine i sada se služe ovakvim radnjama. Ukoliko ćemo se silom koristiti i podržavati ovakve vrijednosti onda naš posao tek nema smisla, rekao je Prtenjača koji je u strahu za svoju obitelj jer navodi sreća je kako prilikom požara nije došlo do eksplozije i većih posljedica jer su mogla nastradati i djeca.

Iz PU zadarske saznajemo kako je policijski očevid na mjestu događaja još u tijeku.

- Noćas, jedan sat iza ponoći, u Polači je izbio požar na automobilu Škoda zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, odnosno Općine Polača kojeg inače koristi načelnik Viktor Prtenjača.

Požar su ugasili vatrogasci, očevidom će se utvrditi uzrok požara, materijalna šteta i ostale okolnosti ovog događaja, rekao je Elis Žodan iz PU zadarske.

Kako doznajemo iz OKC PU zadarske, izvršenim očevidom utvrđeno je kako je požar podmetnut. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava po prijedlogu oštećene osobe.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika pupuc
I kad pomislimo da je kraj Viki doksže da može gore.Ima Viki uvijek rješenje i to podlo i perfidno kakvo obični smrtnici ne mogu smisliti. Naš automobil izrauba onako do kraja, vozajući ga čak i po vinogradu, a onda ga zapali jer inače ništa od novog. Raja bi se pobunila da ode i kupi novi tutač s kožnim sicevima za meku guzu. Ovako lijepo kupit će si novi autić a palež nakačiš oporbi i glumiš žrtvu. A raja puši fore sa strahom za obitelj.Pred zadnje izbore mu Rade radio o glavin, provalnici provaljivali,djetešce se rodilo teško boolesno...Morao je uz babu 6666 varati da se održi. Sad mu treba novi autić onako privatno za po kući...Dat će raja...Zna Viki kako raju zajebat.