Motorist teško ozlijeđen nakon što se zabio u kolonu automobila u Murvici

Slika korisnika valentinam
Nepažnja
Sreća u nesreći, koja je motoristu vjerojatno spasila i život, činjenica je da je imao kacigu
PIXSELL/Ilustracija
Motorist je zadobio teške tjelesne ozljede

Županijski centar 112 izvijestio je danas o prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u Murvici Gornjoj oko 15:00 sati, a u kojoj je  u sudaru motocikla i osobnog vozila jedna osoba teško ozlijeđena te je prevezena u OB Zadar na daljnju medicinsku obradu.

Teško je ozlijeđen motorist koji se na Jadranskoj magistrali zabio motorom u kolonu automobila. 

- Motorist (30) kretao se motorom marke honda u smjeru sjevera prema jugu, prema Murvici na D8, najvjerojatnije nije na vrijeme uočio automobile zaustavljene na semaforu zbog radova na nadvožnjaku te se motorom zabio u posljednje parkirani automobil u koloni, pegout zadarskih registracijskih oznaka kojeg je vozio 63-godišnjak. Motor je pao nakon udarca, a on je preletio i tijelom udario u pretposljedni automobil u koloni, volkswagen kojim je upravljao 40-godišnjak, rekao je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan. Vozač motora završio je u Općoj bolnici Zadar, a njegove ozljede najvjerojatnije će biti okvalificirane kao teške dok je sreća u nesreći, koja mu je vjerojatno spasila i život, činjenica da je imao kacigu. 

Vozači automobila koji su sudjelovali u ovoj nesreći nisu bili pod utjecajem alkohola, a vozaču motora krv je izvađena u bolnici te se čeka rezultat nalaza. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno