Krade se novac, ali i sunčane naočale

Slika korisnika anamarijabilan
Stigla sezona lopovluka
arhiva Zadarski list
Lopovi provaljuju u apartmane i kradu novce

Jučer je u Bibinjama nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 43-godišnjakinje, odakle je otuđio novac.
Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa srijede na četvrtak u ulici Otokara Keršovanija, nepoznati počinitelj je provalio u vozila u vlasništvu 34-godišnjaka, odakle je otuđio sunčane naočale i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa srijede na četvrtak u Kožinu, nepoznati počinitelj je iz apartmana kojeg koristi 52-godišnji državljanin Indije otuđio novac
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Jučer prijepodne u ulici Majstora Radovana u Zadru, nepoznati počinitelj je iz ugostiteljskog objekta otuđio novac u vlasništvu 24-godišnjaka.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađa.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno