Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Radosni biogradski dani djece iz Bihaća

Autor: Jelica Farkaš

02.06.2009. 22:00
Radosni biogradski dani djece iz Bihaća

Foto: Jelica FARKAŠ



U sklopu za njih osmišljenog programa, mališani su se provozali u turističkom vlakiću, što im se, osim mora, i najviše svidjelo
Skupina djece s posebnim potrebama okupljena u udruzi “Radost življenja” iz Bihaća boravila je proteklih dana u Biogradu na Moru. Posjet se dogodio u sklopu suradnje dvaju gradova te je Grad Biograd pozvao članove udruge da provedu tjedan dana na moru.
Udruga “Radost življenja” je udruženje koje skrbi o djeci s posebnim potrebama. S članovima udruge u Biograd su doputovali i njihovi roditelji, odnosno staratelji. U Biogradu je tako tijekom zadnjih sedam dana boravila skupina od tridesetak Bihaćana, za koje su bili organizirani različiti izleti i razgledavanje Biograda i okolice.
– Sretni smo i zadovoljni našim boravkom u Biogradu, kazali su nam voditelji i roditelji, kao i sami mališani čija su lica na kojima se mogla iščitati radost i sreća, najviše govorila. Bihaćke mališane poslužilo je i vrijeme pa su se mogli i okupati u moru, razgledati biogradski Zavičajni muzej, grad Zadar te okolna izletišta, što će im zasigurno ostati u nezaboravnom sjećanju. U sklopu za njih osmišljenog programa, mališani su se provozali u turističkom vlakiću, što im se, osim mora, i najviše svidjelo, a zadnjeg dana boravka u hotelu “Palma”, gdje su i bili smješteni upriličena je zajednička večera s biogradskim gradonačelnikom Ivanom Knezom i udrugom “Osmijeh” iz Biograda. Još jednom mogle su se čuti riječi zahvale, dok je gradonačelnik izrazio zadovoljstvo ovom suradnjom, koja, kako je kazao, neće ostati samo na dosadašnjem već će se razvijati i u drugim smjerovima.