Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Trinaest medalja iz Dubrovnika

02.06.2011. 22:00
Trinaest medalja iz Dubrovnika


U Dubrovniku je održan međunarodni karate turnir 8. po redu Dubrovnik open na kojem je sudjelovao 31 klub iz Hrvatske i susjednih zemalja BiH i Crne Gore s ukupno 375 natjecatelja. Karate klub Forum je pod vodstvom glavnog trenera Mladena Tomašića nastupio sa 14 članova koji su se natjecali u više kategorija te su osvojili ukupno 13 medalja. U kategoriji borbe mlađi učenici (-30 kg) i borbe učenici (-30) Marko Longin je osvojio dvije brončane medalje, a Marko Miočić je u kategoriji borbe učenici (-42) osvojio 5. mjesto. Šime Viduka je nastupom u kategoriji borbe učenici (-38) osvojio brončanu medalju, kao i Franko Nekić u kategoriji borbe mlađi kadeti (-529 Jelena Nekić je nastupila u kategoriji mlađe kadetkinje (+55) te je osvojila zlatnu medalju, a Josip Zurak u kategoriji borbe kadeti (-70) je osvojio drugo mjesto. Anamarija Baraba je u kategoriji borbe kadetkinje (-54) osvojila brončanu medalju, Alma Mušić u kategoriji borbe kadetkinje (+54) osvojila drugo mjesto, dok je u apsolutnoj kategoriji borbe seniorke izgubila borbu za treće mjesto osvojila izvrsno 5. mjesto.
Petra BRala i Jelena Baraba su nastupile u kategoriji učenice kate gdje je Petra osvojila zlatnu medalju, a Jelena brončanu, dok je Tamara Ušljebrka nastupom u kategoriji kadetkinje kate osvojila brončanu medalju.
Forum je predstavnike imao i u ekipnim natjecanjima gdje su Rahela Santini, Elvedina Oručević i Ines Grbas nastupile u kategorijama kadetkinje kate i seniorke kate te su osvojile dvije zlatne medalje. Treba spomenuti da je trener Mladen Tomaši na turniru obnašao dužnost Vrhovnog suca.
 


 PRVENSTVO OSNOVNIH ŠKOLA


KK Forum ovog vikenda u dvorani ŠC Franko Lisica organizira Županijsko prvenstvo u katama za osnovne škole gdje će nastupiti karate klubovi iz cijele Zadarske županije. Nakon tog natjecanja za članove Foruma dolazi ljetna stanka.