Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Maržić pobijedio na Pagu

Autor: Josip Portada

02.06.2013. 22:00
Maržić pobijedio na Pagu

Foto: Josip PORTADA



U drugom krugu izbora za gradonačelnika Grada Paga Željko Maržić (PSP), kandidat koalicije PSP-SDP-DC, osvojio je više glasova od Ante Fabijanića Njekulina (HSP) i postao je novi gradonačelnik Paga.
– Zahvaljujem svim građanima koji su izašli na izbore i koji su dali glas meni i mojem suradniku i zamjeniku Dariu Grašu. Izbori su završeni i sada se okrenimo radu kako bi ostvariti koalicijski program kojeg smo predstavili građanima. Pozivam sve političke stranke na suradnju, posebno vijećnike Gradskog vijeća, jer smatram kako svi trebamo raditi za dobrobit Grada Paga i svih građana, rekao je Željko Maržić.
Željko Maržić je rođen 1958. godine u Pagu. Po struci je diplomirani inženjer građevine i radi kao voditelj ispostave Upravnog odjela za provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Zadarske županije. Oženjen je i ima petoro djece. U dva mandata je bio član Gradskog poglavarstva Paga kao nestranačka osoba.
Zamjenik gradonačelnika je Dario Grašo, predsjednik GO SDP-a Grada Paga. Grašo je rođen 1970. godine u Pagu. U Zagrebu je završio Tehnički školu Ruđer Bošković, smjer elektronike, a zaposlen je u tvrtki “Pag 91.”. U dva mandata je bio član Gradskog vijeća Paga.