Nadogradnja školske zgrade 3,6 milijuna kuna

Slika korisnika admin
Autor: 
Ravnatelj Nediljko Stanić uvjeren je u razvoj i postizanje boljih pedagoških standarda

Župan Stipe Zrilić, u pratnji pročelnika za društvene djelatnosti Ivana Šimunića, posjetio je OŠ "Poličnik" gdje se u predvorju škole, u petak, 31. svibnja 2013. godine održao svečani program kojim su učenici i nastavnici ove škole obilježili Dan škole. Svake godine zadnjeg petka u svibnju već tradicionalno OŠ "Poličnik" obilježava svoj dan.

Ravnatelj Nediljko Stanić je uz podjelu nagrada najuspješnijim učenicima na državnim i školskim natjecanjima zahvalio svim profesorima i učiteljima na predanom radu. Zahvalio se županu Zadarske županije na financijskoj pomoći i podršci u razvijanju i postizanju boljih pedagoških standarda ove škole te najavio početak radova na proširenju škole.

Ukupna vrijednost nadogradnje školske zgrade sa četiri učionice s kabinetima, tri ureda, knjižnicom i velikom informatičkom učionicom iznosi oko 3.600.000 kuna. Nadogradnjom škola će prijeći na rad u jednoj smjeni, a projekt je podijeljen u dvije faze te ga u svojim udjelima financijski provode Općina Poličnik, Zadarska županija, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU. Župan Stipe Zrilić je čestitajući nagrađenim i uspješnim učenicima zaželio svima puno uspjeha, ističući važnost da svojim radom i znanjem doprinose razvoju našeg društva i svoje neposredne okoline.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno