Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Bajkerska fešta humanitarnog karaktera

02.06.2017. 22:00
Bajkerska fešta humanitarnog karaktera


Rotarijanci i bajkeri iz više hrvatskih gradova udružili su se u humanitarni projekt “Rotary Moto Rally Plus”, a program je u petak stigao i do Zadra. Bajkeri su svoju “feštu” humanitarnog karaktera organizirali na Trgu pet bunara.
Motoristi i rotarijanci iz Varaždina, Zagreba, Karlovca, Zadra, Šibenika, Kaštela, Splita, odlučili su činiti dobro prikupljanjem donacija – novca, hrane i higijenskih potrepština za potrebite po svim postajama Rotary Moto Rally Plusa. U svakom od gradova organizirano je javno prikupljanje donacija uz zabavni program, hranu, piće, a naravno sve u društvu motorista i rotarijanaca. Prikupljene donacije u Zadru namijenjene su zadarskoj socijalnoj samoposluzi.
U organizaciju događaja na zadarskom području uključilo se čak devet motorističkih udruga – Vespa klub Zadar, MK Duhovi Biograd, Sveti Kasijan Sukošan, Moto klub Paška bura, Vuk samotnjak, Beštije, MK 4. gardijska, LE MC Blue Knights i Road shark racing team.
Motoristi i građani zabavljali su se na Trgu pet bunara uz bendove Dirty Harry i Elly i Fijasko, a na jelovniku je bilo meso, riba i dagnje na buzaru. After Party održao se u bajkerskom Rock Caffe-u D8 uz rock klasike u izvedbi banda Dirty Harry, gitariste i DJ-a.