Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

U ZADRU DANAS NAJTIŠI RALLY NA SVIJETU

02.06.2017. 22:00
U ZADRU DANAS NAJTIŠI RALLY NA SVIJETU


 I ove godine vozi se najljepši i najtiši rally na svijetu, četvrti po redu “Nikola Tesla EV Rally Croatia 2017”. Međunarodni reli električnih vozila u Zadru će gostovati danas na Pozdravu suncu u 17.30 sati.
Više od 60 ekipa iz cijelog svijeta, svojim atraktivnim električnim vozilima okupit će se kako bi se čak osam dana vozili kroz Hrvatsku. Rutom dugom 1.300 kilometara koja kroz predivne krajolike vodi preko pet otoka i šest nacionalnih parkova uz mnoštvo atrakcija, na ruti koja je i službena “Zelena električna magistrala”.
Poreč, Rovinj, Hum, Kringa, Beram, Vodnjan, Pula, Brijuni, Opatija, Senj, Krk, Cres, Lošinj, Pag, Paklenica, Zadar (Pozdrav Suncu i Morske orgulje), Šibenik, Krka, Vransko Jezero, Split, Imotski, Smiljan, Plitvička Jezera i Zagreb neke su od zaustavnih točaka ovogodišnjeg relija, a vlasnici vozila, sve odreda stranci, uživat će u adrenalinskim utrkama na čak tri lokacije, Mali Lošinj, Split i Zagreb.
Jedinstveni premium turistički proizvod ne samo u Hrvatskoj nego na svijetu, s električnim jurilicama na kojem sudjeluju trenutno najbrži automobili na svijetu poput Tesla P100D modela, obići će ove godine neke od najatraktivnijih lokacija diljem Lijepe Naše.
– Pozivamo Vas da dođete, uvjerite se zašto su LA Times i mnogi svjetski mediji Nikola Tesla EV Rally proglasili najljepšim relijem ovakve vrste na svijetu, te razgledate najnaprednije električnih automobile današnjice, poručili su organizatori Zadranima.