Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Stanje s koronavirusom na području Zadarske županije i dalje stabilno; Cijena testiranja na SARs-CoV-2 1.506,08 kuna u ZJZ

03.06.2020. 09:46


Prema informacijama iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije, stanje na našem području isto je kao i jučer.
Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 9 uzoraka i svi su negativni.  
Upute o testiranjima nalaze se na službenim mrežnim stranicama Zavoda za javno zdravstvo Zadarske županije:


Služba za mikrobiologiju i parazitologiju od 4. 05. 2020.godine provodi testiranje pomoraca i ostalih osoba kojima je potrebna potvrda o testiranju na SARs-CoV-2 iz uzoraka nazofarinksa i orofarinksa.
Testiranje se provodi molekularnom dijagnostikom RT – PCR metodom.
Uzimanje i testiranje uzoraka se provodi isključivo po prethodnoj narudžbi i dogovoru na broj telefona 023/300-847.
Uzimanje uzoraka provodi se na za to utvrđenom mjestu ispred montažnog objekta postavljenog na gospodarskom prilazu Zavoda za javno zdravstvo Zadar, Ljudevita Posavskog 7a na zapadnom ulazu u zgradu Poliklinike OB Zadar svakog radnog dana od 11-12 sati.
Nalazi su dostupni na hrvatskom i engleskom jeziku sutradan na šalteru službe, ili se po dogovoru mogu dostaviti putem pošte ili e-maila.
Cijena usluge testiranja je 1.506,08 kn i plaća se unaprijed.
Upute za plaćanje: Narudžbenicu s potrebnim podacima poslati na e-mail: [email protected], nakon čega će se izdati ponuda sa podacima za plaćanje. Po izvršenoj uplati pristupa se testiranju nakon čega se izdaje i šalje račun za obavljenu uslugu. Za sve informacije vezano za plaćanje nazvati na 023/300-832.