Stanje s koronavirusom na području Zadarske županije i dalje stabilno; Cijena testiranja na SARs-CoV-2 1.506,08 kuna u ZJZ

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Stožer civilne zaštite Zadarske županije javlja:
Uzimanje uzoraka provodi se na za to utvrđenom mjestu ispred montažnog objekta na zapadnom ulazu u zgradu Poliklinike OB Zadar

Prema informacijama iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije, stanje na našem području isto je kao i jučer.

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 9 uzoraka i svi su negativni.  

Upute o testiranjima nalaze se na službenim mrežnim stranicama Zavoda za javno zdravstvo Zadarske županije:

Služba za mikrobiologiju i parazitologiju od 4. 05. 2020.godine provodi testiranje pomoraca i ostalih osoba kojima je potrebna potvrda o testiranju na SARs-CoV-2 iz uzoraka nazofarinksa i orofarinksa.

Testiranje se provodi molekularnom dijagnostikom RT – PCR metodom.

Uzimanje i testiranje uzoraka se provodi isključivo po prethodnoj narudžbi i dogovoru na broj telefona 023/300-847.

Uzimanje uzoraka provodi se na za to utvrđenom mjestu ispred montažnog objekta postavljenog na gospodarskom prilazu Zavoda za javno zdravstvo Zadar, Ljudevita Posavskog 7a na zapadnom ulazu u zgradu Poliklinike OB Zadar svakog radnog dana od 11-12 sati.

Nalazi su dostupni na hrvatskom i engleskom jeziku sutradan na šalteru službe, ili se po dogovoru mogu dostaviti putem pošte ili e-maila.

Cijena usluge testiranja je 1.506,08 kn i plaća se unaprijed.

Upute za plaćanje: Narudžbenicu s potrebnim podacima poslati na e-mail: saldakonti@zjz.t-com.hr, nakon čega će se izdati ponuda sa podacima za plaćanje. Po izvršenoj uplati pristupa se testiranju nakon čega se izdaje i šalje račun za obavljenu uslugu. Za sve informacije vezano za plaćanje nazvati na 023/300-832.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno