Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

I ove godine dobar provod u Sabuši

Autor: Ivana Jurišić

02.07.2009. 22:00
I ove godine dobar provod u Sabuši

Foto: Filip BRALA



Ove nedjelje u organizaciji Radija 057 održava se piknik-biciklijada u uvali Sabuša u Kukljici.
Popularna biciklijada ove godine je dva puta otkazana zbog lošeg vremena, no organizatori ovog vikenda očekuju dobro vrijeme.
Meteorolozi najavljuju da ovaj vikend konačno počinje ljeto pa će Zadrani dolazak najljepšeg godišnjeg doba i ove godine imati priliku proslaviti kupanjem i zabavom u pješčanoj uvali.
Svi koji žele u Sabušu trebaju nabaviti izletiket po cijeni od pet kuna (može se kupiti i ispred trajekta u nedjelju) i to će im vrijediti kao povratna karta za Jadrolinijin trajekt na relaciji Zadar – Preko. Po dolasku u Preko, biciklima se vozi do Sabuše gdje će biti organiziran cjelodnevni zabavni program. Aqua aerobik, ples, igre, roštiljada i glazba DJ-eva garantiraju zasigurno dobar provod u Sabuši.
Iz trajektnog pristaništa polazi se u 9.30 sati. Kupnjom izletiketa, ujedno se sudjeluje u nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada bicikl Treck, koji sponzorira Calimero i putovanje za dvoje u Gardaland (agencija Terra travel).
Povratak u Zadar je trajektom iz Preka u 18.30 sati.
Izletiketi se mogu kupiti i u subotu 4. srpnja na bazenu Kolovare od 18.30 do 20.00 sati te ispred Callegra od 18.30 do 20.30 sati.
Piknik biciklijada Sabuša – prvi put je organizirana 1993. godine, a radilo se o grupnom odlasku na otok Ugljan u uvalu Sabuša pokraj Kukljice, jer je ta plaža tada bila sigurno utočište od granata koje su padale na Zadar.