Eva LaRue u Zadru doživjela jedinstveno iskustvo

Slika korisnika valentinam
Zvijezda serijala CSI: Miami
Eva je u ožujku postala ambasadorica novog hrvatskog branda Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela pri HGK – Stories, Croatian Unique Hotels, među kojima se nalazi i zadarski hotel Bastion u kojem glumica boravi
Marin GOSPIĆ
Glumica se okušala u izradi staklenih perlica

Zvijezda TV serije CSI: Miami  Eva LaRue već je tjedan dana u  Hrvatskoj, a nakon Splita, Hvara, Korčule i Dubrovnika posjetila je i Zadar. Eva je u ožujku postala ambasadorica novog hrvatskog branda Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela pri HGK – Stories, Croatian Unique  Hotels,  među kojima se nalazi i zadarski hotel Bastion u kojem glumica  boravi.

Kako nam je kazala Antonija Gospić, koja u Muzeju antičkog stakla vodi radionicu izrade staklenog nakita metodom rada na plameniku i izrade suvenira metodom fuzije, Eva LaRue u njihov muzej stigla je u  društvu direktorice hotela Bastion Mladenke Šture, recepcionerke Željke  iz tog hotela i gradske vodičke Ivane Dundović. Prije toga su već obišle  Arheološki muzej Zadar.

Puhanje stakla zadarska posebnost

- Našem muzeju je nekoliko dana ranije javljeno da će doći ova američka glumica, za koju smo danima ranije u medijima čitali kako posjećuje brojne gradove diljem hrvatske obale. Bilo mi je najavljeno kako  će LaRue doći do naše radionice puhanja stakla, budući da je to zadarska  posebnost, koja se ne može vidjeti ni doživjeti u drugim gradovima, govori Gospić dodajući kako je ovoj glumici najprije samo pokazala kako se  izrađuje stakleni nakit, a nakon toga ga je i sama probala izraditi.

 - Rastopila je staklo i potom takvo topljeno staklo namotala na metalni štapić, od čega je napravila perlicu. Uspjelo joj je to isprve. Bila je sva  sretna. Rekla je kako joj je to bilo sjano iskustvo te kako takvo što dosad  nije probala. Mogu reći kako sam Evu doživjela kao normalnu osobu,  opuštenu, vedru, srdačnu i vrlo pozitivnu. Sa svoje strane nastojala sam  prema njoj biti što profesionalnija, a sve je ispalo jako zabavno, priča ova  zadarska umjetnica.    

Eva LaRue i njezini zadarski domaćini potom su otišli u Kneževu palaču, gdje ih je ugostila ravnateljica Narodnog muzeja Zadar Renata Peroš, u društvu  kustosice Rebel kolektiva Nataše Bošnjaković, koja ih je   provela kroz izložbu “Marc Chagall: S onu stranu boje”. Posjetila je i stalnu izložbu na prvom katu Kneževe palače “Šest salonskih priča”, a uživala je i u nastupu klape Kožino.

Hrvatska je čarobna

Eva je prije posjeta Zadru na društvenim mrežama pisala kako su njezina kćer Kaya i ona uzbuđene  što imaju priliku doživjeti predivne hrvatske gradove, ukuse, kulturu i obalu.

U Splitu je prije toga doživjela vrhunac uzbuđenja te je  uz snimku s  Peristila napisala: "Savršena ljetna noć! Hrvatska je čarobna!!! Svaki otok,  svaki kutak, kut i zavoj! Hrana, vinarije, gostoljubivost, besprijekorni gradovi, obala i plaže - nestvarno! Još uvijek je relativno neposjećena od  strane američkih turista, dolaze na izlete jahtama, ali propuštaju apsolutno sve na kopnu! Ima toliko toga za vidjeti i raditi ovdje da jednostavno ne stignemo sve zgurati u 16 dana! Ozbiljno, oklijevala sam ovo napisati jer volim da je još uvijek neotkrivena, netaknuta, pravi netaknut dragulj! Željela bih zadržati ovo putovanje "tajnom" samo za sebe...", navela  je LaRue.

Svojim predivnim  fotografijama tako   na jedan od najboljih načina reklamira Hrvatsku kao idealnu destinaciju za odmor.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno