Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Ryanair ponovno uspostavio letove za Zadar, u prodaji 10 linija

03.07.2020. 08:27
Ryanair ponovno uspostavio letove za Zadar, u prodaji 10 linija


Ryanair, najveći europski zračni prijevoznik, danas, 02. srpnja, uspostavio je svoju prvu post-Covid liniju za Zadar. Let iz Bruxellesa označio je početak ljetnog reda letenja Ryanaira za Zadar koji uključuje ukupno 10 linija na odredištima u Austriji, Belgiji, Češkoj, Njemačkoj, Italiji i Poljskoj.
S ukidanjem putničkih restrikcija, građani diljem Europe od danas mogu ponovno sa zadovoljstvom planirati toliko zasluženi ljetni odmor po najnižim cijenama te sa novim zdravstvenim mjerama koje uvodi Ryanair i to odmah na početku ljetnog reda letenja kako bi zaštitili svoje posade i korisnike.
Kako bismo proslavili svoj prvi post-Covid let iz Bruxellesa za Zadar, Ryanair objavljuje prigodnu rasprodaju karata za samo 19.99 eura, u jednome smjeru. za putovanja u srpnju i kolovozu, a koja se moraju bookirati do ponedjeljka, 06. srpnja u ponoć. Samo na internetskim stranicama Ryanair.com
Olga Pawlonka, Ryanairova voditeljica prodaje i marketinga za Jugoistočnu Europu je rekla :
“Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje da su nakon gotovo 4 mjeseca obnovljeni letovi za Zadar. Naš let iz Bruxellesa za Zadar označio je početak ljetnog reda letenja 2020. za Zadar koji uključuje ukupno 10 linija. 
Kako bismo proslavili prvi post-Covid let objavljujemo prigodnu rasprodaju karata po cijeni od samo 19.99 eura. Za putovanja u srpnju i kolovozu koja se moraju bookirati do ponedjeljka 06.srpnja u ponoć.  Kako ne biste propustili ovu iznimno povoljnu priliku, požurite i posjetite www.ryanair.com I rezervirajte svoje karte”.
Josip Klišmanić, director Zračne luke Zadar je rekao:
“Iznimno smo zadovoljni povratkom Ryanairovih letova u Zračnu luku Zadar koji povezuju naš grad s turistima iz Austrije, Belgije, Češke, Njemačke, Italije i Poljske. Ova četveromjesečna obustava letova pokazala nam je važnost zračne povezanosti u Europi. Sada kada smo vidjeli što smo propustili, nadam se da će turisti iz cijele Europe doletjeti na hrvatsku obalu, potaknuti suncem i morem te naravno najnižnim cijenama krata Ryanaira.”