Želimo novi početak bez korupcije, nepravde i diskriminacije

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Dr. Renata Sabljar–Dračevac, druga na listi Restart koalicije u 9. izbornoj jedinici
SDP
Kandidati Restart koalicije u 9. izbornoj jedinici pozvali su građane da izađu na izbore

Pozivamo građane da izađu na izbore u što većem broju, a da pritom paze na svoje zdravlje i poštuju sve epidemiološke mjere. Hitno nam je potrebna korjenita promjena. Potreban je Restart u svim segmentima, kazala je u četvrtak u Zadru druga na listi Restart koalicije u 9. izbornoj jedinici dr. Renata Sabljar–Dračevac. Od ostalih kandidata s liste br. 14 na konferenciji su prisustvovali Katarina Pleša Jakovljević, Radoslava Gregov i Slobodan Mileusnić.
- Moramo pokrenuti gospodarstvo, spriječiti daljnja otpuštanja radnika, ali i omogućiti rast plaća i mirovina. Moramo očuvati demokratski poredak, ojačati institucije i stati na branik temeljnih ljudskih prava i sloboda, ali i poticati jednake mogućnost za sve naše građane. Svjesni smo da nismo svi jednaki, ali da svi moraju imati jednake ili barem približno jednake mogućnosti za uspjeh.
Cilj nam je učiniti vidljivijim probleme ljudi iz malih mjesta, od prometne izoliranosti, preko nedostatka kadrova, do raznih koruptivnih djelatnosti u koje su te male sredine uključene. Stanovnici to sve osjećaju na svojim leđima i najčešće kao rješenje izabiru iseljavanje u druge zemlje, istaknula je dr. Sabljar-Dračevac dodajući kako Restart koalicija nudi građanima mogućnost da se ta situacija promjeni.
- Nepravda se duboko uvukla u sve pore našeg društva. Nas cilj je pravedna, poštena, odgovorna, progresivna, solidarna i tolerantna zemlja bez korupcije i diskriminacije. Takvu zemlju jamči naša koalicija – Restart za novi početak. Izbor je jednostavan Restart ili korupcija i najcrnja Hrvatska u povijesti od njezina osamostaljenja na čelu s koalicijom HDZ-Škoro. Izbor je jednostavan: Ili korupcija, lopovluk i fašizam za najcrnju Hrvatsku u povijesti na čelu s HDZ-om ili Restart koalicija za novi početak bez korupcije, nepravde i diskriminacije, naglasila je druga na listi Restart koalicije koja je svojim sugrađanima poručila da glasuju mudro, ne bacaju uzaludno svoj glas, već da izađu i promijene stvari.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno