Ples, nagrade i morske delicije

Slika korisnika admin
zaton
Podijeljeno je oko 1.000 besplatnih porcija prženih liganja, dagnji, crnog rižota i tune na gradelama

U organizaciji i pod pokroviteljstvom TZ Zaton, prošlog vikenda je na predjelu zatonske plaže održana tradicionalna turistička fešta. Brojni posjetitelji - domaćini i njihovi gosti - domaći i strani, mogli su uživati u bogatom programu koji su osmislili organizatori. Svi nazočni su tako mogli okušati sreću u nagradnoj igri u kojoj je trebalo uhvatiti bačene loptice, a kao nagrade su se mogle osvojiti vožnja skuterom, izleti na konjima, večere i dr. Za dobru atmosferu bili su zaduženi "Berekini", koji su publiku digli na noge, a ništa lošiji nije bio ni zadarski sastav "Mareta" koji je odsvirao brojne domaće i strane hitove.

Ni ova fešta nije mogla proći bez domaćih specijaliteta u "režiji" zatonskih "majstora od kužine". Podijeljeno je oko 1.000 besplatnih porcija prženih liganja, dagnji, crnog rižota, tune na gradelama, a kao osvježenje gostima su dijeljene kriške lubenica i dinja.

Najzanimljivija igra u kojoj su mogli sudjelovati svi oni malo hrabriji bilo je hrvanje u blatu, koje je izazvalo veliki interes publike.

Nešto prije ponoći priređen je veliki vatromet koji je bio prava poslastica za oči te je zabava nastavljena do kasno u noć.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno