Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Osmomjesečni Leni najveći obožavatelj TBF-a

02.08.2011. 22:00
Osmomjesečni Leni najveći obožavatelj TBF-a


Glazba s novog albuma “Pistaccio Metallic” i specijalni zeleni kokteli večeras su ispred zadarskog Dallas music shopa privukli mnoge fanove na druženje s TBF-ovcima. Mnogi su kupili novi album po promotivnoj cijeni te su jednostavni zeleni omot ukrasili autogramima svih članova benda. Među okupljenima bilo je svih generacijskih skupina, ali najviše pažnje privukao je osmomjesečni Leni u žutoj majici s natpisom T.B.F. Nakon koncertnih promocija dosadašnjih albuma, ovo je druga promocija uz specijalni program ispred zadarskog Dallas music shopa.
– Super je ovdje. Nismo se nadali da će se skupiti ovoliko ljudi, kazao je Saša dodajući kako ovakve promocije rade prema naputku izdavača Dallas recordsa.
S obzirom da je pisac svih tekstova prokomentirao je i napise kako su oni tekstualno nasljednici Johnnyja Štulića riječima da je to čista glupost. Nakon promocije uputili su se na tonsku probu na Trgu Pet bunara, gdje će u večernjim satima održati koncert.
– Večeras ćemo prvi put odsvirati neke od pjesama s novog albuma Pistaccio Metallic i neke stare. Organizacija i tehnika, kao i mjesto održavanja su odlični tako da nema razloga da ne bude dobro, kazao je Saša.
O novom albumu Mladen je kazao da nema definiciju te da je to čisti ping-pong.
– To je ping-pong muzika, a ona je otvorena za interpretaciju svakome. Prvi put smo sami producirali album i ja sam najzadovoljniji sa zvukom. Radili smo ga lako i neopterećeno uz dosta zaj…ncije i veselja. Radili smo u najboljem studiju i pozitivno smo iznenadili same sebe, kazao je Mladen.
Koncert se održava pod motom “Nema sretnih droga”, a organizator je udruga Porat. Mladena smo upitali zar stvarno misli da nema sretnih droga ?
– U nekom filmu bio je citat “Droge su strašno zabavne” i to je istina na neko kratko vrijeme, ali ne isplati se ona agonija koja se dobije ukoliko se navučeš. Veliki dio vremena provedeš u paklu, a mali dio u lažnoj sreći i zadovoljstvu, tako da nema, govori Mladen.
Na pitanje o marihuani, kazao je kako ljudi na travi znaju biti apatični i neambiciozni, bulje u daljinu i dosadni su te i ona zna biti “nesretna”.