Ardena Bajlo: Dogodila nam se greškica

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
trgovackisud_ardena_bajlo
Ardena Bajlo

Dan nakon što smo objavili informaciju o nelogičnom načinu na koji se Reno Sinovčić "riješio" vlasništva u tvrtki VOX d.o.o., prepisavši vlasnički udjel na kćer tijekom sudske zabrane raspolaganja imovinom, o tome nam se očitovala predsjednica Trgovačkog suda u Zadru, Ardena Bajlo, uz čije "amenovanje" se to dogodilo.

- U tijeku je postupak novog upisa plombe. Kad se ona provede, a to će biti najkasnije do polovice sljedećeg tjedna, sve će biti vraćeno u prvobitno stanje tako da ni za koga neće biti štete. Do ove situacije došlo je zbog toga što je zahtjev za promjenu vlasništva stigao u trenutku kad i ukidana odluka Visokog trgovačkog suda, vezana uz rješenje o postavljanju plombe na vlasničke udjele u trgovačkom društvu VOX d.o.o. - kazala je Bajlo, pojasnivši još kako je riječ o situaciji u kojoj se zbog administrativne procedure, ali i omaške kod donošenja prvog rješenja o ovrsi, stvorio "prostor" na način da je u Sudskom registru temeljem rješenja VTS obrisana plomba, a zahtjev za promjenom vlasništva "upao" prije nego je ona ponovno upisana, kako je to izreka nalagala.

- Izreka VTS-a je nalagala upis plombe na jednom mjestu, a ona je bila upisana na drugom i to je trebalo izmijeniti, a taj postupak je u tijeku, zaključila je Bajlo nakon čega nam je potvrdila kako bi se laički moglo reći da se halabuka podignula radi "bezazlene greškice".

Drugim riječima, već sljedeći tjedan vlasništvo u tvrtkama VOX d.o.o. i VOX centar bit će vraćeno "na staro". Dakle, vlasnička "transakcija" u tvrtki VOX d.o.o. bit će poništena pa će iz Registara biti obrisana Renata Sinovčić, a upisani Reno Sinovčić i Zvonimir Nižić, zvan Grof kao vlasnici jednakih udjela, dok će se VOX centar vratiti u vlasništvo tvrtke VOX d.o.o. koja ju je i osnovala, a brisati novoimenovani vlasnik Dalibor Zebić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno