Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

“Rodila se” dva nova odjela

Autor:

02.09.2009. 22:00
“Rodila se” dva nova odjela

Foto: Adam VIDAS



Kao novi odjeli “rodili” su se Ured za unutarnju reviziju, čiji je pročelnik Krešimir Karamarko, i Upravni odjel za poljoprivredu i razvoj otoka, koji je za pročelnika dobio Ivicu Katića


Nedavno imenovanje pročelnika ureda i upravnih odjela Grada Zadra, koje je provedeno po javnom natječaju, rezultiralo je premještanjem dosadašnjih pročelnika na druge poslove u Gradskoj upravi.
Tako je u Uredu gradonačelnika, Andrej Sudinja, bivši pročelnik Upravnog odjela za graditeljstvo i zaštitu okoliša, od sada na mjestu pomoćnika pročelnika istog odjela koji vodi Matko Segarić. Radno su mjesto promijenile i Branka Radman, dosadašnja pročelnica Upravnog odjela za odgoj, školstvo, kulturu i šport, te Draga Petričić, bivša pročelnica Upravnog odjela za provedbu dokumenata, prostornog uređenja i građenja. Radman nakon ove reorganizacije radi kao voditeljica Odsjeka za kulturu i tehničku kulturu, dok je Petričić na mjestu voditeljice poslova za gospodarenje gradskom imovinom.
Dosadašnji Ured Grada podijeljen je na dva ureda i to Ured gradonačelnika, čiji je pročelnik Boris Artić, bivši v.d. pročelnika Ureda Grada, i Ured Grada, čija je pročelnica Mirjana Zubčić. Kao što je i prethodno spomenuto, pročelnikom Upravnog odjela za graditeljstvo i zaštitu okoliša imenovan je Matko Segarić, dok je za pročelnicu Upravnog odjela za provedbu dokumenata, prostornog uređenja i građenja imenovana Marija Pavlović-Palčok. Bivši Upravni odjel za gospodarstvo i komunalne djeatnosti razdijeljen je na Upravni odjel za komunalne djelatnosti, čiji je pročelnik i dalje Jure Zekanović, te Upravni odjel za gospodarstvo, čijim je pročelnikom imenovan Alan Kociper. Dolores Grdović-Kalmeta zamijenila je Rajka Jurina na mjestu pročelnika Upravnog odjela za gradsku samoupravu i opće poslove, koji je po novome pročelnik Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom.
Dosadašnji Upravni odjel za odgoj, školstvo, kulturu i šport podijeljen je na Upravni odjel za kulturu i šport, čiji je pročelnik Radovan Dunatov, te Upravni odjel za odgoj i školstvo, u kojem je dužnost pročelnika pripala Josi Nekiću. Kao novi odjeli “rodili” su se Ured za unutarnju reviziju, čiji je pročelnik Krešimir Karamarko, i Upravni odjel za poljoprivredu i razvoj otoka, koji je za pročelnika dobio Ivicu Katića. Grozdana Perić iz Upravnog odjela za financije i Mario Pešut iz Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo zadržali su svoju dužnost pročelnika.