FOTOGALERIJA: Učenicima likovni pribor, roditeljima 500 kuna

Slika korisnika valentinam
Prvi dan škole za 252 posedarska učenika
Općina je za učenike kupila 260 paketa pribora za likovni odgoj, dok će se roditeljima u iznosu od 500 kuna sufinancirati kupnja školskih knjiga i pribora te školskih torbi, istaknuo je načelnik Ivica Klanac
Velimir BRKIĆ
Učenike dočekali likovni paketi

Zazvonilo školsko zvono i za 252 učenika u OŠ  Braća Ribar Posedarje i njezinih pet područnih škola u Islamu Latinskom, Podgradini, Slivnici Gornjoj, Slivnici Donjoj i Ždrilu. Prvi dan škole uvijek sa sobom nosi pregršt uzbuđenja kako za učenike i roditelje tako i za učitelje. A kako bi sve proteklo bez većih stresova i prevelikih  novčanih udara na roditeljski džep pobrinula se Općina Posedarje.

 Općina je za učenike kupila 260 paketa pribora za likovni odgoj, dok  će se roditeljima u iznosu od 500 kuna sufinancirati kupnja školskih knjiga i pribora te školskih torbi, istaknuo je Ivica Klanac, načelnik.

U pratnji Luzarka Novakovića, ravnatelja škole, i zamjenice Marije Crnjak, posedarski načelnik je nazočio početku školske nastave te posjetio  učionice na čijem su školskim klupama bile kutije s priborom za likovni  za svakog učenika.

Zanimljivo, u školskim klupama i ove kao i protekle školske godine je  točno 252 učenika, među njima i 33 prvašića – u Posedarju 17, Islamu  Latinskom 6, Podgradini 4, Slivnici Gornjoj 4, Slivnici Donjoj 1, dok područna škola Ždrilo, nažalost, nema niti jednog prvašića.

Ocjena: 
Nije još ocijenjeno