Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Iz krize se ne može samo govorima napamet

02.10.2011. 22:00
Iz krize se ne može samo govorima napamet


U prostorijama šahovskog kluba u Biogradu na Moru održana je osnivačka konvencija Foruma mladih SDP-a grada Biograda. Nakon pozdrava povjerenika Ivana Kučine, gostima, među kojima su bili Ingrid Antičević-Marinović, Željko Mikin, Ljubica Budan, Anka Merdić, Nikola Turčinov, predsjednik GO SDP-a Biograd na Moru Damir Šangulin kazao je da je ova konvencija pripremana već duže vrijeme, te da raduje činjenica što će nakon dvogodišnje stanke rad Foruma mladih u Biogradu opet zaživjeti.
– Gledajući nova mlada i odlučna lica svjesni smo da naš trud nije bio uzaludan te će ono što smo mi započeli imati tko nastaviti, rekao je Šangulin.
I saborska zastupnica Ingrid Antičević-Marinović, također je izrazila zadovoljstvo brojem mladih na ovoj konvenciji.
– Pred nama je ozbiljan zadatak, jer “ovi” neće prezati ni od čega. I zato mi koji smo uvjereni u pobjedu, kad vidimo vašu snagu, još smo uvjereniji da su šanse na našoj strani. No i nakon parlamentarne pobjede, čeka nas novi zadatak u našim gradovima, općinama, županiji. Vjerujem u vašu snagu, jer samo s takvom snagom i ljudima koji uvijek pitaju, a ne govore napamet i obećavaju, može se izaći iz svih kriza. Vrijeme je sazrelo, istina je krenula i ništa je više neće zaustaviti, a Hrvatska kao žedna zemlja treba socijaldemokraciju, zaključila je Antičević-Marinović.
Za predsjednika Gradskog odbora Foruma mladih jednoglasno je izabran Ivan Birkić, a za potpredsjednika Ivan Kučina.