Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Uz potvrdu Powerwolfa, počela i prodaja ulaznica

02.10.2011. 22:00
Uz potvrdu Powerwolfa, počela i prodaja ulaznica


Nakon velikana metala Blind Guardiana, Kreatora, Vadera i mnogih drugih, nastup na Metalfestu koji se održava u Zadru sljedeće godine potvrdila je i njemačka heavy-power metal skupina Powerwolf.
Bend su prije osam godina osnovala braća Charles i Matthew Greywolf, a u tom razdoblju snimili su četiri studijska albuma za Metal Blade Records, posljednjeg, „Blood of The Saints”, početkom kolovoza ove godine. Njihova posebnost ističe se prije svega po pjevaču Attila Dornu, koji je završio studij klasične opere na Glazbenoj akademiji u Bukureštu, ali i mračnoj tematici, koja se na satirično-sarkastičan način “obračunava” s crkvom, religijom, vukodlacima i mitologijom. Nastupi su im spektakularni, a dosta polažu i na koreografiju te na stage izlaze obilježeni make-upom i corpse paintom.
Ujedno je i počela prodaja Early bird ulaznica i Fanpacka, koje se od 1. listopada mogu naručiti u online trgovini (http://www.hardticket.si). Cijena Early Bird Ulaznice je 299 kuna, a uz pretprodajnu naknadu od 30 kuna, cijena je 329 kn. Fanpack u kojemu se nalazi i majica, ograničen je na 1.000 komada i može se kupiti preko službene stranice festivala po cijeni od 349 kuna, a uz pretprodajnu naknadu od 35 kn cijena je 384 kune.