Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Vrhunac dana koncert Nene Belana

02.10.2011. 22:00
Vrhunac dana koncert Nene Belana


Godišnjica trgovačkog centra City Galleria proslavljena je brojnim događanjima koja su trajala cijelog dana, a vrhunac dana svakako je bio koncert Nene Belana.
 Nekadašnji frontman splitskog sastava “Đavoli” publici je priuštio gotovo dva sata svirke uz mnogobrojne hitove s početaka karijere poput pjesama “Pričaj mi o ljubavi”, “Stojin na kantunu”, “Bambina”, “Ja volim je”, ali i pjesme koje je napravio samostalno “Sunčan dan”, “Rock galama”, “Ponoćna zvona” te mnoge druge. Tristotinjak mahom mlađih posjetitelja tiskalo se ispred pozornice, dok su stariji koncert pratili s odstojanja, a Belan i Fiumensi još jedanput su potvrdili kako je su miljenici zadarske publike.
U starom djelu trgovačkog centra, kod fontane, nastupila je klapa Cambi za koju je vladao nešto manji interes, a većina posjetitelja njihov nastup pratila je sa štekata obližnjih kafića.
U prijepodnevu posebno su uživali najmlađi, koje je novim mađioničarskim trikovima uveseljavao klaun Bobo, a nastupilo je i 150 klinaca iz Plesne udruge Gesta te Baletna udruga Pirueta.
Najmlađe je posebno oduševio nastup akrobatske udruge Kam Hram, koji su izveli predstavu “Pogledaj nebo” izvodeći akrobacije na visini od sedam i pol metara, a klincima su pokazivali i kako se vozi monocikl, žonglira i hoda na štulama. Njihov nastup sve je ostavio bez daha.
Osim zabavnog programa za posjetitelje su organizirani i posebni popusti u trgovinama, a svi kafići davali su besplatnu kavu.