U domovini vole šansone, u dijaspori domoljubne pjesme

Slika korisnika admin
intrade
PIXSELL

Tomislav Bralić i klapa Intrade spremaju se na veliku turneju po Australiji gdje će održati četiri koncerta: 8. studenoga u Melbournu, 9. studenoga u Sydneyu, 10. studenoga u Canberri i 16. studenoga u Perthu.

- Godinama nas zovu iz Australije, a mi im obećavamo doći. Napokon smo uspjeli organizirati sve pojedinosti oko turneje i krećemo za mjesec dana, ističe voditelj Intrade Davor Petrović.

Tomislav i Intrade će u okviru turneje koja se zove "Croatio, iz duše te ljubim" nastupati u klubovima. Riječ je o turneji koja je nešto drugačija od njihovih uobičajenih nastupa u dijaspori, gdje su poput ovogodišnjeg gostovanja u SAD-u, nastupali u mnogo većim prostorima.

Rezimira Bralić i pristup publike njihovoj glazbi u Hrvatskoj i vani te izdvaja neke razlike.

- Dok ovdje naša publika više voli šansone, glazbenu poruku ljubavnog tipa, u unutrašnjosti zemlje posebno vezanu za more, za zemlju, u dijaspori se najviše traže domoljubne pjesme. Rekao bih da su ovdje rodoljubi, a u dijaspori domoljubi, zaključuje kroz smijeh Patrović.

Tomislav i Intrade će na turneji predstaviti i novu uspješnicu Lipoto, s festivala Split 2013., s kojom su nastavili respektabilan niz uspješnih pjesama. Na koncertima u Sydneyu i Melbourneu pridružit će im se i klapa Pasika.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno