Đani Bunja predsjednik HSP-a Zadar

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 
djani bunja
Zvonko KUCELIN
Đani Bunja

U petak je ponovno oživotvorena i ustrojena Podružnica HSP-a Zadar. Zbor Podružnice Zadar je održan u organizaciji dosadašnjeg Povjerenika HSP-a za grada Zadar Đanija Bunje i Povjerenika HSP-a za Zadarsku županiju Roberta Gregorića.

Zbor je proveden sukladno Statutu Hrvatske stranke prava, a za predsjednika Podružnice jednoglasno je izabran istaknuti zadarski pravaš Đani Bunja, dosadašnji povjerenik. Za prvog dopredsjednika izabran je dr. Rade Škarica, za drugog dopredsjednika izabran je Marko Glavan.

Tajnica podružnice je Martina Bačić, dok je rizničar Mario Culina. Rad podružnice nadzirat će Nadzorni odbor kojem je na čelu Ivica Kapetanović.

Ovo je deveta podružnica HSP-a koja živi u Zadarskoj županiji i kako je u pozdravnom govoru istaknuo županijski povjerenik Gregorić uskoro se očekuje osnivanje još nekoliko općinskih organizacija. HSP širi svoju mrežu po cijeloj Zadarskoj županiji i "Projekt HSP dom svih pravaša"  prihvaća sve više ljudi odanih ideologiji oca domovine dr. Ante Starčevića.

Predsjednik podružnice Zadar Đani Bunja je naglasio važnost postojanja Hrvatske stranke prava, jedine prave sljednice nauka Oca Domovine koja je u gradu Zadru uvijek imala i imat će pobornike i poštivatelje. Očekuje širenje mreže ogranaka po zadarskim gradskim četvrtima i fer i korektnu izbornu utrku na parlamentarnim izborima.

Kao jedan od najvažnijih ciljeva nakon parlamentarnih izbora je  vraćanje parlamentarnog statusa u Gradskom vijeću Grada Zadra.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno