Jure Dražović dogovorio ostanak u Jazinama

Slika korisnika valentinam
Važno pojačanje "žutih"
Autor: 
Dražović je u 15 nastupa u kvalifikacijama za Premijer ligu postigao 15.3 poena, imao čak 12 skokova, 2.1 asistenciju te valorizaciju 25
VAŽNA KARIKA - Jure Dražović

Jure Dražović (1986., 202 cm) i sljedeće sezone igrat će za Jazine-Arbanasi. Ostanak lanjskog kapetana i jednog od najboljih igrača dogovoren je praktično "pet do 12". Dražović je u 15 nastupa u kvalifikacijama za Premijer ligu postigao 15.3 poena, imao čak 12 skokova, 2.1 asistenciju te valorizaciju 25. Brojke su to koje dovoljno govore o tome koliko su pojačanje Zadrani dobili. Premda nije trenirao sa "žutima" Dražović nije digao "noge u zrak".

- Radio sam individualno tako da sam fizički spreman. Ipak, momčad se dosta izmijenila i trebat će nam određeno vrijeme za uigravanje - rekao je Dražović.

Iako najavljeni kao pojačanja Mario Pešut i Dino Cinac u konačnici neće biti na raspolaganju novom treneru Nevenu Plantaku. Obojica su tijekom priprema napustili klub, a od novih igrača "žuti podmornicu" pojačao je Danijela Prša, centar kojeg stiže na posudbu iz Zadra. Nakon Marka Jurice dogovoren je angažman Anđela Ivanova kao i ostanak Benjamina Bučaja. Konačan izgled rostera za sljedeću sezonu trebao bi biti poznat danas ili najkasnije sutra. Za sada su, uz spomenute igrače, sigurni Amerikanci Anthony Jamal Alston i Giovonne de Woods, potom Josip Gulam, Eddi Jurjević, Marin Zrnić, Goran Fodor, Maks Kovačević, Karlo Škara, Dino Butorac.

Pobjeda protiv Diplomca

Jazine su u nedjelju odigrale trening utakmicu u Splitu kod A-2 ligaša Diplomca. završilo je 100:73 (51:39) za Zadrane koji bi sutra u gostima kod Splita trebali imati "generalnu probu" za Premijer ligu. Prvi premijerligaški ispit "žuti" će imati u utorak 10. listopada u 20.15 u Jazinama protiv Cibone.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)