Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Karlović: Skupljati bodove

Autor: Viktor Bogut

02.11.2012. 23:00
Karlović: Skupljati bodove

Foto: Marin GOSPIĆ



Za sada igramo promjenjivo. Dobro smo odradili gostovanje u Kutini, a kolo prije smo odigrali izrazito loše i kod kuće izgubili u Puli. Moramo skupljati bodove ukoliko mislimo ući u doigravanje – kaže trener Donata Denis Karlović


Stolnotenisači Donata će danas u 4. kolu Superlige u 11 sati dočekati sastav dubrovačkog Libertasa. “Gospari” se već dugi niz godina nalaze u vrhu hrvatskoga stolnog tenisa, ponajviše zahvaljujući zagrebačkih iskusnim/veteranskim igračima. Ove sezone imaju isti sastav kao i lani, a prvu postavu im čine Neven Juzbašić, Marko Habijanec i domaći igrač Miho Mileusnić.
– Objektivno gledajući, Dubrovčani su favoriti. Za hrvatske prilike imaju zaista jaku momčad – iskren je bio trener Donata Denis Karlović, svjestan činjenice da njegovi igrači moraju kod kuće osvajati bodove i protiv jakih momčadi.
– Za sada igramo promjenjivo. Dobro smo odradili gostovanje u Kutini, a kolo prije smo odigrali izrazito loše i kod kuće izgubili u Puli. Mi moramo skupljati bodove ukoliko mislimo ući u doigravanje – dodaje zadarski strateg.
Inače u prva tri kola, odnosno četiri utakmice (jedno kolo nekad donosi dvije utakmice) Zadrani imaju polovičan uspjeh, odnosno dvije pobjede i dva poraza i nalaze se na petom mjestu. U prvom kolo su se Karlovićevi igrači lako obračunali sa Splitom, da bi iduće kolo doživjeli neugodan poraz od Pule kod kuće. Puljani su tada slavili sa 4:0 i zadali Zadranima mnogo muke. Vikend kasnije Donat je očekivano poražen od Dr. Časla, ali je uspio slaviti na neugodnom gostovanju u Kutini. Dubrovčani s druge strane, zajedno s nedodirljivim Dr. Časlom drže vrh s pet pobjeda i nijednim porazom, što ih ipak, kako je i Karlović rekao, svrstava kao favorite u ovom dvoboju.
Prošle sezone u kojoj su i Donat i Libertas imali identičnu momčad kao i ove, omjer je bio 1:1, a svaka momčad je slavila na svom terenu.


Superliga




Raspored 4. kola: Donat – Libertas, Vodovod – Trans Agram, Olimpija – Zagreb, Pula – Dr. Časl, Vodovod – Zagreb, Olimpija – Trans Agram, Split – Libertas, Pula – Kutina.