Prikupljanje pomoći za izbjeglice

Slika korisnika admin
PIXSELL
Dolaze hladniji dani i izbjeglicama trebaju toplija odjeća i obuća, posebno djeci

Planinarsko društvo Paklenica uključilo se u prikupljanje pomoći izbjeglicama. Donacije će se prikupljati do 13. studenog svakog radnog dana od 8. do 12. i od 18. do 21. u prostorijama Planinarskog društva u Ulici majke Margarite 6.

- Iz dana u dan pratimo s neizvjesnošću trenutnu izbjegličku krizu u Europi. Ne tako davno i mi smo tražili pomoć. Uz ljubav prema planinama pronađimo i onu prema svome bližnjemu. Raščistimo ormare, možemo spasiti nečiji život, poručuju iz Planinarskog društva Paklenica.

Ormari planinara prepuni su starih gojzerica, jakni, fliseva, karimata, čeonih lampi, gamaša, šatora, kabanica i ranaca - svega onog što je i potrebno pri dugotrajnom boravku na otvorenom.

Uz spomenuto, kao donacije dobrodošle su i deke, kišobrani, zimska obuća i odjeća za djecu, gumene čizme, nosiljke za bebe (klokanice), higijenske potrepštine (dječje pelene, higijenski ulošci, paste za zube), maramice za dezinfekciju bez alkohola, te gel za dezinfekciju bez alkohola. Stvari trebaju biti čiste i složene, ističu iz Planinarskog društva Paklenica.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno