Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Do 9. studenog otvoren javni poziv za Welcome nagrade

03.11.2018. 10:10
Do 9. studenog  otvoren javni  poziv za  Welcome nagrade


Zadarska županija objavila je nedavno poziv iznajmljivačima  za dodjelu Welcome nagrade namijenjene najboljim iznajmljivačima u  Zadarskoj županiji.
– Ovo je projekt Zadarske županije kojim se želi potaknuti i naglasiti  važnost kvalitetnog pristupa u vođenju obiteljskog smještaja. Cilj projekta je podizanje kvalitete i obogaćenje ponude obiteljskog smještaja na  području županije, ali i prepoznavanje i promoviranje izvrsnosti, kreativnosti i profesionalnosti u području pružanja usluga privatnog  smještaja na području Zadarske županije. Također, cilj je dodatno potaknuti proces inovacije i kreativnosti u turističkoj ponudi, utjecati na podizanje standarda usluge i dodatno osnažiti turističku ponudu u segmentu  obiteljskog turizma te službeno nagraditi najbolje primjere dobre prakse, pojasnili su organizatori. Dodali su kako će svečanost dodjele biti u  prosincu 2018. godine.
Na javni poziv za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače  u Zadarskoj županiji mogu se prijaviti privatni iznajmljivači soba, apartmana i kuća za odmor na području Zadarske županije koji posjeduju  oznaku kvalitete „WELCOME“. Nagrade će se dodijeliti za tri glavne kategorije smještaja: sobe, apartmani/studio apartmani i kuće za odmor.
Svaki iznajmljivač može se prijaviti s istim objektom u više različitih  kategorija.
Povjerenstvo će ocjenama od 1 do 5, od kojih je 5 najviša, vrednovati  svaku prijavljenu kandidaturu prema sljedećim elementima za ocjenjivanje: 1. razina usluge i širina ponude unutar specijalizacije objekta za  pružanje usluga određenoj vrsti gostiju; 2. funkcionalnost web stranice;  3. aktivnost i kvaliteta sadržaja na društvenim mrežama; 4. kvaliteta promotivnih materijala (fotografije, video); 5. posebnost i kreativni iskorak  unutar osnovne ponude, 6. prosjek godišnjih ocjena na društvenim platformama (Booking/Airbnb i ostalo) te 7. ostale nagrade i priznanja.
Javni poziv otvoren je do 9. studenog 2018. godine, a pobjednici osvajaju: 1. nagrada: 15.000,00 kuna i zlatnu plaketu; 2. nagrada: 10.000,00  kuna i srebrnu plaketu; 3. nagrada: 5.000,00 kuna i brončanu plaketu.