Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Pojačala se Plovanija

03.11.2021. 07:29


Jučer je završio jesenski prijelazni rok u Udruzi za mali nogomet Zadar. Iz prvoligaša Plovanije ističu da su »zasukali rukave i osnažili momčad s tri odlična igrača«.
– Stigli su nam Šime Brajković, koji je za nas već odigrao posljednja četiri kola jesenskog dijela prvenstva. Riječ je o polivalentnom i borbenom igraču koji trenutačno nastupa za momčad Heroja iz Vodica na drugoligaškom jugu. Iz istog kluba je i Tino Junaković, koji će svojim iskustvom doprinijeti napretku naše igre. Najmlađi od trojice novopridošlih igrača je Antonio Perica koji je došao iz Bilog Briga. Jak na lopti, brz i snalažljiv, bit će prijetnja svakoj protivničkoj obrani – objavili su iz Plovanije koja je sa 16 bodova na 11. mjestu među 16 prvoligaša. S druge strane, klub su napustila dvojica dosadašnjih članova.
– Matej Čirjak je pristupio prijateljskom klubu Sveti Ante. Bio je s nama kratko, ali svaki put ostavljao srce na parketu za naš dres. Napustio nas je i naš dugogodišnji igrač, Frane Bašić. Pomalo nas je i zatekla vijest kada je najavio da ide u županijskog trećeligaša Privlaku 2017. Na svakoj utakmici lavovsko srce, uvijek vojnik kluba. Obojici želimo puno uspjeha u novim sredinama, a vrata našeg kluba su im uvijek otvorena.
Momčad s trafostanice sezonu će nastaviti u nedjelju 7. studenoga kada će u 21 sat igrati protiv Idasse Nadin Vina Vinketa.


Sv. Ante doveo Čirjaka i Župana
Pojačanima su se pohvalili i u Sv. Anti. Osim Mateja Čirjaka iz Plovanije angažirali su i Josipa Župana koji je stigao je ljubačkog Primorca.
– Župan je 18-godišnjak kojeg krasi brzina i trebao bi nam dati dodatnu energiju. Zasada je poznatiji s nogometa u kojem brani boje Abecede, no vrlo brzo će ga upoznati i zadarski futsal – objavili su iz Sv. Ante koji je polusezonu u Prvoj ŽMNL završio na 10. mjestu s 18 bodova.