Slovenci zainteresirani za Soline

Slika korisnika admin
kamp soline
Svoju ponudu kamp Park Soline na ovom sajmu izložio je u sklopu nacionalnog štanda Hrvatske turističke zajednice

Kamp Park Soline biogradske  Ilirije d.d. sudjelovao je na  jednom od najvećih sajmova te  vrste u Sloveniji gdje je predstavio svoju ponudu. Radi se o  Camping festivalu u Ljubljani  koji je ove godine posjetilo  oko 10.000 posjetitelja.

Svoju ponudu kamp Park  Soline na ovom sajmu izložio  je u sklopu nacionalnog štanda  Hrvatske turističke zajednice  kao i na samostalnom štandu.

Predstavnici biogradskog  kampa, voditeljica prodaje i  marketinga Kristina Brčić i šef  recepcije Danijel Karabatić  imali su pune ruke posla. Naime, kako doznajemo od biogradskih predstavnika, zanimanje Slovenaca za kamp kao  i grad Biograd bilo je iznad  svih očekivanja.

- Predstavili smo im naš  kamp i sve njegove pogodnosti, kao i čitavu ponudu naše  tvrtke Ilirije koja nudi velike  mogućnosti za sve vrste godišnjih odmora i u sezoni i  izvan nje. S obzirom na to da  se radi o našim tradicionalnim  gostima, koji već dobrim dijelom poznaju Hrvatsku, nastojali smo im predočiti prednosti naše regije te između  ostalog naglasiti mogućnosti  za aktivno korištenje godišnjeg odmora i našeg kampa  i grada, koji pružaju niz različitih pogodnosti. Jedna od  njih je i blizina triju nacionalnih parkova Kornata, Paklenice te Slapova Krke, a također i Parka prirode Vransko  jezero. Zadovoljni smo odazivom i zanimanjem te vjerujemo da će Slovenci i iduće  turističke sezone biti gosti koji  će dobro puniti naše turističke  kapacitete, kazali su predstavnici kampa i Ilirije Kristina  Brčić i Danijel Karabatić.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno