Zadrani pozvani na dobrotu

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Ivan JAMIČIĆ

Središnja manifestacija humanitarne akcije "Vukovaru za dar", koju petu godinu zaredom organizira Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar, održava se danas na Narodnom trgu. U bogatom glazbeno-scenskom programu, koji će trajati od 9 do 14 sati, nastupit će poznati zadarski izvođači, a organizatori pozivaju građane da se u što većem broju odazovu humanitarnoj akciji prikupljanja hrane i higijenskih potrepština te novčanih sredstva za male Vukovarce.

Sestra Melhiora Biošić, predsjednica Hrvatske katoličke udruge medicinskih sestara i tehničara Zadar, navodi da će se na Narodnom trgu, osim paketa s hranom i higijenskim potrepštinama, prikupljati i novac koji će građani moći ubaciti u posebne kutijice. Oni koji ne stignu na Narodni trg pakete za pomoć Vukovaru mogu donijeti i u Osnovnu školu Šimuna Kožičića Benje, tamošnju sportsku dvoranu, od 12 do 16 sati.

- Paketi s hranom i higijenskim potrepštinama koji su proteklih dana prikupljani u vrtićima te osnovnim i srednjim školama u Zadru i Zadarskoj županiji jučer poslijepodne dostavljeni su u Osnovnu školu Šimuna Kožičića Benje. U tamošnju sportsku dvoranu bit će dostavljena i pomoć koja se danas prikupi na Narodnom trgu, kaže sestra Melhiora Biošić, ističući da će svi paketi koje su Zadrani prikupili za pomoć malim Vukovarcima u ponedjeljak u 8.30 sati humanitarnim konvojem krenuti prema Vukovaru.

 ŽIRO-RAČUN I KUTIJICA ZA NOVAC

U humanitarnoj akciji "Vukovaru za dar" uz higijenske potrepštine i hranu prikupljaju se i novčana sredstva. Iz tog razloga otvoren je žiro-račun: Franjevački samostan Vukovar, Samostanska 5, 32000 Vukovar, Žiro-račun br.: 2484008-1100747984. Manji novčani iznosi u subotu će se moći ubaciti u kutiju na Narodnom trgu.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno