Kroz zabavu je i matematika laka

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ

U četvrtak navečer po prvi put su učenici i učitelji Osnovne škole Sukošan sudjelovali u Večeri matematike, koju već četvrtu godinu zaredom organizira Hrvatsko matematičko društvo.

Riječ je o matematičkim radionicama za učenike i njihove roditelje koje se prvog četvrtka u prosincu održavaju diljem Hrvatske, u vrtićima, osnovnim i srednjim školama.

- Drago nam je da je odaziv velik, a ono što nas veseli su ozarena lica naših učenika i njihovih roditelja, kazao je Branimir Peričić, ravnatelj škole.

Bio je ovo veliki doprinos OŠ Sukošan temeljnim vrijednostima na kojima se zasniva kvalitetan odgoj i obrazovanje djece. Lijepo je vidjeti uspješnu suradnju roditelja i škole, otvorenost i spremnost učitelja za nove ideje i uvažavanje potreba učenika.

- Ova manifestacija osmišljena je s ciljem popularizacije matematike i osvješćivanja njezine povezanosti s ostalim školskim predmetima i svakodnevnim životom, ističe Peričić.

Nositeljica projekta Večer matematike bila je nova učiteljica matematike Sandra Jurjević-Adžić, u suradnji s višom predavačicom mr. sc. Ljiljanom Koritnik, učiteljicama Rosandom Keran, Anom Peričić, Marijom Grdović i drugima.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika monika
Ljepa mala djevojka :) sretna :) sigurno voli matematiku :)