Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Nudili im kuhano vino i jabukovaču, a Zadrani radije popili kavu

02.12.2016. 23:00
Nudili im kuhano vino i jabukovaču, a Zadrani radije popili kavu


Fritule, dobra glazba, topla kava i klizaljke – jučer je otpočeo rad zadarskog Ledenog parka, koji će se tijekom narednih mjesec i pol dana prostirati na 1200 metara kvadratnih. Klizači tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana uz klizalište na raspolaganju imaju i stazu, koju su s oduševljenjem prihvatili u sklopu svojih zabavnih, klizačkih aktivnosti.
Jučer ujutro radile su se sve finalne pripreme kako bi ledeni park mogao dočekati svoje posjetitelje u punom sjaju. Slagao se zabavni park dječne igraonice, kuhalo vino, spremale fritule… Ipak, usprkos kuhanoj jabukovači i vinu, Zadrani su kroz jutro preferirali svoju omiljenu varijantu, kavu.
Sveukupno, na raspolaganju zadarskim klizačima ove zime je petstotinjak metara kvadratnih ledene površine. U planu je škola klizanja, a cijena klizanja je ista kao i prijašnjih godina, 30 kuna za najam klizaljki i jednosatno klizanje. Učenici svih zadarskih škola od prvog do četvrtog razreda imat će jedan besplatan sat klizanja ili, pak, pravo na popust za školu klizanja.