Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

U Varoši će ovog predblagdanskog četvrtka odjekivati smijeh

03.12.2019. 21:00


Kult i Dišpet u sklopu predblagdanskog programa svim posjetiteljima kao božićni poklon donosi nastup SplickeScene. Početak je u 20h.
Sve Zadranke i Zadrane te njihove goste koji će se okupiti u četvrtak 5. prosinca u Kulta i Dišpeta čeka večer ispunjena smijehom! "SplickaScena: XMAS EDITION" je stand-up comedy show na kojem će ova komičarska ekipa po prvi puta doći u Zadar u punom sastavu te izvesti presjek svog najboljeg materijala!
Za sve one koji ih još nisu imali prilike upoznati, SplickaScena je stand-up comedy kolektiv nastao u gradu pod Marjanom. Iako neki od članova redovito nastupaju više od 5 godina, kao kolektiv kojeg čini 6 komičara – Tomislav Primorac, Ivo Musulin, Ante Travizi, Ivica Lazaneo, Josip Škiljo i Vanja Dobrijević – nastupaju od početka 2016. godine, a od listopada 2018. djeluju pod nazivom SplickaScena.
Preko 170.000 ljudi upoznalo ih je gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal "Stand-up po splicki" na YouTube-u koji su objavili u rujnu. Osim u Splitu, redovito nastupaju po čitavoj Dalmaciji, Hrvatskoj i šire, a odlične reakcije i odaziv publike su potvrda kvalitete njihovog rada te dokaz da su pravo osvježenje na sceni. Kroz godinu dana redovitim gostovanjima u Varoši osvojili su srca zadarske publike. Zato ne propustite ovaj poklon i priliku da ovu ekipu doživite u najboljem izdanju, jer stižu sa svojim najboljim bazama! Ova ekipa vratit će se u prosincu pred Božić s još jednim specjalnim show-om, a o tome ćemo izvijestiti na vrijeme.