Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Mirko Korkut dobitnik Saaba

Autor: Krešimir Bukvić

03.01.2009. 23:00
Mirko Korkut dobitnik Saaba

Foto: Zvonko KUCELIN



Tridesetjednogodišnji Mirko Korkut iz Zadra dobitnik je impresivnog saaba 9-3 sport sedan 1.8, glavne nagrade nagradne igre KK Zadra “Kupi godišnju iskaznicu i odvezi saab 9-3-cu”. Korkut je bio najsretniji navijač Zadra koji je u subotu navečer s utakmice Zadar-Cibona otišao kući bogatiji za vrijedan saab.
– Što da vam kažem, presretan sam. Sreću su mi donijeli kći Lana i sin Tin. Oni su zalijepili markice na nagradnu omotnicu i ubacili je u poštanski sandučić, ispričao nam je sretni dobitnik. Ushićen, a kako i ne bi s obzirom na vrijednost osvojenog saaba, Korkut nam je dodao da vozi opela pa će novi auto u početku voziti supruga Mira, dok ne odluče što će dalje, hoće li ostati na dva ili na jednom automobilu u obitelji. Sretnom je dobitniku ovo prvi dobitak u životu na nagradnim igrama pa je njegovo veselje bilo veliko, tim više što ga je osvojio upravo zahvaljujući svom omiljenom klubu, čije utakmice ne propušta. Pretplatu ima već godinama, a nakon ovog dobitka imat će i još koji valjan razlog da i dalje navija “Igraj Zadre, volim te”.
Sreću je Korkutu donijela ruka Zorana Jelenkovića, koji je u poluvremenu utakmice izvukao dobitnu omotnicu. Kratki predah košarkaša iskorišten je za prigodni program koji je vodio Ante Kolanović, a tijekom kojeg je euforično raspoloženje u dvorani, u kojoj je te večeri bilo čak devet tisuća navijača, dovedeno do vrhunca izvlačenjem dobitne omotnice. Igru je organizirao KK Zadar, a sponzori su bili AC Mitrović i SC Višnjik. Glavni medijski pokrovitelji bili su Zadarski list i Radio 057.