Hrvatska s Markom Popovićem na Višnjiku

Slika korisnika valentinam
Zadar domaćin utakmica protiv Rumunjske i Nizozemske
Neslužbena je informacija da bi hrvatske reprezentativce u ta dva bitna ogleda protiv Rumunjske i Nizozemske trebao predvoditi Zadranin Marko Popović
Utakmice će se igrati 23. i 26. veljače

Hrvatska košarkaška reprezentacija će dva sljedeća domaća ogleda u kvalifikacijama za SP 2019. odigrat u Zadru u Dvorani Krešimira Ćosića. Rumunjska 23. veljače te Nizozemska 26. veljače bit će suparnici preko kojih će naši reprezentativci tražiti iskupljenje nakon dva poraza doživljena u uvodu kvalifikacija protiv Nizozemske u gostima i Italije u Zagrebu. To toliko dugo čekano domaćinstvo Zadra (2010. pripremni turnir) potvrdio je i Denis Karlović, direktor ŠRC Višnjik.

- Mogu potvrditi da je Grad Zadar dogovorio sa HKS-om domaćinstvo na Višnjiku za utakmice sa Rumunjskom i Nizozemskom. Iznimna nam je čast i obveza da ugostimo našu košarkašku reprezentaciju koja će nadam se u Zadru imati onaj pravi domaćinski ugođaj i uspjeti s dvije pobjede povećati šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo 2019. godine – kazao je Karlović.

Uz službenu potvrdu domaćinstva Zadra, neslužbena je informacija da bi hrvatske reprezentativce u ta dva bitna ogleda protiv Rumunjske i Nizozemske trebao predvoditi Zadranin Marko Popović.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno