"Eva" ima i čokoladne štikle

Slika korisnika mkvanja
Zadar ponovno ima domaće čokoladine
Specifičnost trgovine su i čokoladni pokloni - čokolade u raznim oblicima, od papuča preko mobitela do štikli ili, pak, puzli... oblici koji najprije mame svojim oblikom, a onda i okusom
Arif SITNICA
Specifičnost trgovine su čokoladni pokloni - u raznim oblicima

Prije nepunih mjesec dana Zadar je nakon višegodišnje pauze ponovo dobio svoje domaće "zadarske" čokoladine. U samom središtu grada, nedaleko glavnog trga otvorila se čokolaterija "Eva", specijalizirana prodavaonica za čokoladu i praline, isključivo "home made".

- Radimo isključivo vlastite čokolade i praline, od biranih namirnica,  po vlastitoj recepturi, naglašava trgovkinja.

Uz spomenuto u "Evi" se mogu nabaviti i panetoni i torroni kao i topla  čokolada i kava s đumbirom, kao odličan energetski napitak.

Specifičnost trgovine su i čokoladni pokloni - čokolade u raznim oblicima, od papuča preko mobitela do štikli ili, pak, puzli... oblici koji najprije mame svojim oblikom, a onda i okusom.

- Ljudi tako oblikovane čokolade uzimaju za poklone, a posebno zanimljivi su im ovi na puzle, no pitanje je hoće li novi vlasnik ili vlasnica prije pojesti poklon ili složiti sliku, smije se trgovkinja.

Što se tiče pralina, u ponudi je desetak okusa, s bademima, lješnjacima, višnjom, vanilojom, datuljama, karamelom... i raznim okusima, za  ljubiteljice i ljubitelje slatkoga koji znaju prepoznati vrhunsku pralinu,  rađenu onako kako to struka zahtijeva, s ciljem ne da traje već da "opija"  svojim okusom. A isto tako rađene su i domaće čokolade na kile koje se  prodaju lomljene, onoliki komad koliki mušetrija hoće.

- Zadovoljni smo kako posao ide. Zadrani su nas prepoznali jer je domaća pralina uvijek cijenjena kao i domaća čokolada, dodaje trgovkinja.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)