HAK Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama trenutno nema otvorenog cestovnog pravca između unutrašnjosti i Dalmacije, u prekidu katamaranska linija Pula-Mali Lošinj-Zadar i brodska Zadar-Preko

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Stanje u prometu
Autor: 
Zbog vjetra je samo za osobna vozila otvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica (obilazak za ostale skupine vozila, osim za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina uz obaveznu zimsku opremu-DC50 i DC27); samo za osobna vozila otvorena je državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački
Velimir BRKIĆ
Zbog vjetra je samo za osobna vozila otvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica i državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački

Snijeg pada mjestimice i povremeno u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Slavoniji, Lici i Gorskom kotaru, zbog niskih temperatura moguća je poledica, a u priobalju puše bura povremeno s olujnim udarima, upozorava jutros vozače Hrvatski autoklub.

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama trenutno nema otvorenog cestovnog pravca između unutrašnjosti i Dalmacije, a prema Rijeci i Istri otvorena je za sva vozila jedino autocesta A6 Rijeka-Zagreb (zimski su uvjeti na staroj cesti kroz Gorski kotar - DC3).

Zimski su uvjeti na većini državnih, županijskih i lokalnih cesta u Lici i Gorskom kotaru, uključujući državnu cestu DC1 na dionici Vaganac-Vrlika i staru cestu kroz Gorski kotar Zdihovo-Delnice (DC3).

Zbog vjetra je samo za osobna vozila otvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica (obilazak za ostale skupine vozila, osim za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina uz obaveznu zimsku opremu-DC50 i DC27); samo za osobna vozila otvorena je državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački; na mostu dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku i Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivnenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na većini graničnih prijelaza nema dužih čekanja.

U prekidu su trajektna linija Dubrovnik-Lopud-Suđurađ;  katamaranske linije Vis-Split, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split i Pula-Mali Lošinj-Zadar; brodska linija Zadar - Preko.

Trajekt na liniji Vis - Split, će u subotu 05.01.2019. isplovit će iz Visa u 17:00 umjesto u 15:30 sati, povratno putovanje iz Splita bit će u 19:15 sati.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno