OBILAZAK I ODLUKA Grad Pag uplatio 100.000 kuna za obnovu Dječjeg vrtića Petrinjčica

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
U nevolji se iskažu prijatelji
S obzirom da je Grad Petrinja prijatelj naše djece, odnosno da su Dječji vrtić Paški mališani i Dječji vrtić Petrinjčica, vrtići prijatelji, odlučili smo ovaj iznos u suradnji s gradskim tvrtkama i Turističkom zajednicom Grada Paga direktno uplatiti na žiroračun Grada Petrinje kako bismo pomogli u obnovi vrtića stradalog u potresu, istaknuo je gradonačelnik Fabijanić
RADIO PAG
»Petrinjčica« će se obnoviti uz pomoć Grada Paga

Na sastanku održanom u Uredu gradonačelnika dogovoreno je da Grad Pag, u suradnji s gradskim tvrtkama Komunalno društvo Pag, Čistoća Pag, Pag II i Turistička zajednica Grada Paga, uplati financijsku pomoć Gradu Petrinji u iznosu od 100.000 kuna. Sredstva su uplaćena na žiroračun Grada Petrinje za obnovu Dječjeg vrtića Petrinjčica.
- S obzirom da je Grad Petrinja prijatelj naše djece, odnosno da su Dječji vrtić Paški mališani i Dječji vrtić Petrinjčica, vrtići prijatelji odlučili smo ovaj iznos u suradnji s gradskim tvrtkama i Turističkom zajednicom Grada Paga direktno uplatiti na žiroračun Grada Petrinje kako bismo pomogli u obnovi vrtića stradalog u potresu. Zahvaljujemo svim građanima, udrugama, tvrtkama i institucijama koji su donirali potrebnu pomoć za stanovnike Sisačko-moslavačke županije stradale u potresu, rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.
Naime, izaslanstvo Grada Paga, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i zamjenik gradonačelnika i načelnik Civilne zaštite Grada Paga Davor Fabijanić obišli su nakon potresa Petrinju i druga mjesta. Tom prigodom su razgovarali s Darinkom Dumbovićem, gradonačelnikom Grada Petrinje i ponudili su novčanu pomoć, ljudstvo i radnu snagu, vatrogasce, električare i vodoinstalatere. U Petrinji su se tada susreli i s potpredsjednikom Vlade RH Davorom Božinovićem koji je bio u obilasku potresom razrušenog područja. Uz to, gradonačelnik Ante Fabijanić i zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić posjetili su dječji vrtić u Petrinji s kojim Dječji vrtić Paški mališani iz Paga godinama surađuje i odlučili pomoći. (Radio Pag)

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)