Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Devet kandidata za ravnatelja KLZ-a

Autor: Ivana Burica

03.02.2009. 23:00
Devet kandidata za ravnatelja KLZ-a

Foto: Zvonko KUCELIN



Rekordni broj prijavljenih na natječaj da naslutiti da su kandidati povjerovali nedavnoj izjavi zadarskog župana Stipe Zrilića koji je kazao da će dovršetkom nove zgrade KLZ-a, mjesto ravnatelja ove ustanove postati vrlo atraktivno


Iako u prvih desetak dana prijava uopće nije bilo te je natječajnu dokumentaciju prediglo tek dvoje zainteresiranih, na natječaj za izbor novog ravnatelja Kazališta lutaka Zadar koji je trajao od 14. do 28. siječnja na kraju se prijavio rekordni broj od 9 kandidata.
Izgleda da su kandidati povjerovali nedavnoj izjavi zadarskog župana Stipe Zrilića koji je kazao da će dovršetkom nove zgrade KLZ-a, mjesto ravnatelja ove ustanove postati vrlo atraktivno.
S time se složio i predsjednik Kazališnog vijeća KLZ-a Tomislav Marijan Bilosnić koji ističe da će radno mjesto Kazališta lutaka biti jedno od najatraktivnijih u Zadru. On nas je izvijestio da će se ponude otvoriti na današnjoj sjednici Vijeća zakazanoj u 11.30 sati.
– Najprije će se utvrditi jesu li ponude važeće, a vjerojatno će biti i određen uži krug kandidata koji će u sljedećih desetak dana biti pozvani na razgovor, kazao je Bilosnić prema čijim će procjenama Kazalište lutaka Zadar novog ravnatelja dobiti najkasnije za mjesec dana.