Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Jukić, Sikirić i Verunica jamče borilački spektakl

03.02.2011. 23:00
Jukić, Sikirić i Verunica  jamče borilački spektakl


Smatram da se radi o najkvalitetnijoj borilačkoj priredbi ikad održanoj u Zadru – kaže Ivan Jukić


Nakon “porođajnih muka” izazvanih tehničkim  poteškoćama i otkazivanja priredbe predviđene za studeni  prošle godine, Omnia Box Promotion i međunarodni matchmaker Mirko Skoko jučer su na konferenciji za medije  predstavili Omnia ProBox Fight Night, borilački spektakl sastavljen od šest mečeva profesionalnog boksa, jednog u ultimate  – fightu i jednog u tajlandskom boksu. U dvorani 3 (dvorana  Santa) na Višnjiku sutra će se ogledati niz atraktivnih boraca iz  više zemalja, a domaću će publiku zasigurno najviše privući  nastupi Zadarskih gladijatora: Ivana Jukića (boks), Ante Verunice (thai-boks), odnosno Tonija Sikirića (ultimate fight).
– Smatram da se radi o najkvalitetnijoj borilačkoj priredbi  ikad održanoj u Zadru. Od glavnih borbi izdvojio bih mečeve  Tonija Sikirića i Vasyla Klyuse koji će, svaki u svojoj disciplini,  jamčiti vrhunski spektakl. Ante Verunica susrest će se s Ivanom  Soldom iz Bosne i Hercegovine, u meču koji će biti repriza  njihove prijašnje borbe, zapamćene po tome da je cijelu publiku  digla na noge. Slično mogu reći i za Gorana Delića, također iz  BiH, te njegovog protivnika Petera Hygiesa iz Mađarske. Isto  tako, vjerujem i u njihovu ništa manje uzbudljivu borbu. Što se  mog meča tiče – glavne borbe večeri, ne bih htio ništa unaprijed  predviđati. Sve ćemo vidjeti u subotu navečer – kazao je Ivan  Jukić koji će kroz osam rundi snage odmjeriti s Uweom  Tritschlerom iz Njemačke.
Mirko Skoko, Jukićev i menadžer trenutačno ozlijeđenog  Marina Goleša, dodao je kako je glavni meč ujedno i kvalifikacijski, te da u slučaju pobjede Jukića očekuju borbe za  interkontinentalne titule.
Zadarskog je “profi” boksača za sraz s Tritschlerom pripremao  Branko Šopot, koji je borbu najavio riječima:
– Spreman je maksimalno, pa se od njega može isto toliko i  očekivati.
Početak programa predviđen je za 18.30 sati kada su na  rasporedu tri uvodna borbe (boks), dok preostalih pet starta od  20 sati. Ulaznice se mogu kupiti u caffe baru Ponte i u  Sportskom centru Omnia.